Tietoa asunnon hakijalle

Etsitkö uutta kotia? Kurikka on viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Kurikka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia niin opiskeluun, työntekoon kuin monipuoliseen vapaa-aikaan. Tutustu vapaisiin vuokra-asuntoihimme Kurikassa verkkosivuillamme tai ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään sopivan kodin.

Hyvän arjen ainekset löytyvät Kurikasta

Kurikka on Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva kaupunki, joka on muodostunut kolmesta kuntakeskuksesta: Kurikasta, Jurvasta ja Jalasjärvestä. Kurikassa maaseudun rauha ja luonto ovat lähellä, mutta lisäksi aktiivisesta Kurikasta löytyy monipuolisia mahdollisuuksia opiskella ja työskennellä. 

Me Kärrykartanolla tarjoamme viihtyisiä ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja Kurikan seudulla – kaikkiin elämäntilanteisiin. Asuit sitten yksin tai perheen kanssa, meiltä löydät varmasti sopivan kodin. Tarjoamme myös edullisempia opiskelija-asuntoja sekä palveluasumista erityisryhmille.

Tutustu tarkemmin Kurikkaan asuinalueena sekä tarjoamiimme asumisen mahdollisuuksiin!

Ohjeita ja vinkkejä asunnon hakijalle

Meille on tärkeää, että jokainen löytää juuri itselleen sopivan kodin. Siksi olemme koonneet kattavan tietopaketin asunnon hakijalle – olit sitten nykyinen tai tuleva kurikkalainen. Vinkkiemme avulla sopivan asunnon löytäminen hoituu sujuvasti.