Esteetön asuminen

Tarjoamme myös esteettömän asumisen vaihtoehtoja Kurikassa. Uusi esteetön seniorikerrostalo Laulajantiellä on muuttovalmis vuonna 2024. Reinikanpuiston ikä- ja muistiystävällinen ympäristö (Letontie 3–5) on puolestaan rakennettu erityisesti vastaamaan ikääntyvän asukkaan tarpeita.

Pyrimme myös kaikissa remontti- ja saneerauskohteissa huomioimaan asuntojen esteettömyyden parantamisen niin hyvin kuin mahdollista. Esimerkiksi rivitalokohteissa tämä tarkoittaa helpompia sisäänkäyntejä asuntoihin sekä avaria pesutiloja.

Uusi esteetön seniorikerrostalo Kurikan Laulajantielle

Olemme rakentamassa uutta esteetöntä seniorikerrostaloa Kurikan Laulajantielle. Taloon tulee 24 pientä ja esteetöntä 1-2 henkilön kotia. Asukkaiden yhdessäoloa tukee pääsisäänkäynnin viereen tuleva yhteinen olohuone. Talon alakerrassa on myös yhteinen sauna, säilytystiloja ja pesutupa. Asunnot sijaitsevat kerroksissa 2-4. Talossa on hissi ja kaikilla asunnoilla on tilavat lasitetut parvekkeet. Uuteen taloon pääsee muuttamaan vuoden 2024 lopussa.

Kurikan Reinikanpuiston esteettömät asunnot

Reinikanpuiston ikä- ja muistiystävällinen ympäristö (Letontie 3-5) tarjoaa viihtyisää esteetöntä asumista. Yhteisöllinen ja liikuntaan houkutteleva sisäpiha, esteettömät sisäänkäynnit ja terassit sekä asfaltoidut kulkuväylät parantavat alueen asumismukavuutta ja viihtyisyyttä. Kärrykartano jatkaa tulevina vuosina myös alueen muiden talojen piharemontteja niin, että Reinikanpuistoon saadaan viihtyisä ja turvallinen rivitaloyhteisö, jossa halutaan asua mahdollisimman pitkään.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää esteettömistä asunnoistamme. Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan asunnon. Tavoitat meidät myös WhatsAppista puhelinnumerosta 045 131 7244.