Vuokra-asunnot opiskelijoille

Tarjoamme edullisia ja viihtyisiä vuokra-asuntoja myös opiskelijoille. Kurikasta löydät monipuoliset mahdollisuudet opiskella niin ylioppilas- kuin ammattitutkinnon. Tutustu vapaisiin vuokra-asuntoihimme tai jätä heti asuntohakemus, niin autamme sinua löytämään sopivan kodin.

Kurikka tarjoaa monipuolisia opiskelumahdollisuuksia

Kurikka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia suorittaa niin lukio-opintoja kuin ammatillisia opintoja. Kurikan seudulla on kolme lukiota: Kurikan lukio, Jurvan lukio ja Jalasjärven lukio. 

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedun Kurikan kampus tarjoaa upean opiskeluympäristön ja  monipuolisen tarjonnan ammatilliseen koulutukseen. Kurikan kampuksella voit opiskella esimerkiksi rakennusalan, sosiaali- ja terveysala, media-alan tai turvallisuusalan ammattilaiseksi. 

Edullista asumista opiskelijoille

Kurikan kampuksen opiskelijoille olemme varanneet joitakin 1h+k -asuntoja edullisempaan opiskelijahintaan. Vuokraan sisältyy aina Elisan 50M valokuituyhteys, jonka avulla opinnot hoituvat myös etänä sujuvasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää opiskelija-asunnoistamme – autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan asunnon. Tavoitat meidät myös WhatsAppista puhelinnumerosta 045 131 7244.